fbpx

FAQ

Kan ik de producten ergens bekijken?

Zeker! Je kan de producten op afspraak komen bekijken in onze showroom in Otegem. Contacteer ons via [email protected] en dan spreken we een moment af dat voor jou past.
Je kan ook een homesale organiseren voor jouw vriendinnen en zo kennis maken met onze collecties.

 

Zijn alle producten voorradig?

Wij hebben alle producten op stock. Als een artikel toch uitverkocht zou zijn, nemen wij contact met u op en kijken we of het product kunnen bijbestellen en tegen wanneer. Wilt u door de langere levertijd uw andere aankopen eerder hebben, contacteer ons dan via [email protected] Wij verzenden dan onmiddellijk alle voorradige artikelen, maar hiervoor kunnen verzendkosten aangerekend worden.

 

Ik heb een cadeaubon, hoe kan ik die gebruiken?

Op de pagina “Afrekenen” kan je bovenaan selecteren “Heb je een kortingsbon? Klik hier om je code in te vullen”

 

Hoe kan ik betalen?

Alle prijzen zijn vermeld in euro, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De betaling gebeurt in een veilig betaalplatform en kan via Paypal, Bancontact, Visa, Mastercard, Maestro, KBC Online, Belfius online, ING homepay en iDeal. Voor geen enkel betaalmethode worden er extra kosten aangerekend.

 

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkost bedraagt 6 euro voor België en 12 euro voor Nederland en Luxemburg.

De verzending is gratis vanaf een aankoopbedrag van 50 euro voor België en 100 euro voor Nederland en Luxemburg.

 

Wanneer wordt mijn pakket geleverd?

Voor de levering van de bestellingen werkt Nino & Nola samen met een externe partner.

Verzendingen zullen steeds plaatsvinden tussen de 1 en 3 werkdagen na ontvangst van de betaling.

Tenzij anders overeengekomen of uitdrukkelijk anders bepaald, worden de goederen aan de woonplaats van de klant geleverd binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling.

 

Kan ik ruilen/retourneren?

Wij hebben ons uiterste best gedaan om jouw bestelling helemaal naar wens te maken, maar het kan zijn dat je toch niet helemaal tevreden bent.

Daarom bieden we u de mogelijkheid om artikelen binnen de 14 dagen na ontvangst te ruilen of te retourneren. Afgeprijsde artikelen kunnen binnen de 7 dagen geruild of geretourneerd worden. Stuur een email naar [email protected] met vermelding van uw ordernummer en de artikelen die u wenst te retourneren. U ontvangt van ons een retourformulier. Stuur de artikelen ongedragen, onbeschadigd, ongewassen en voorzien van alle labels, etiketten en nog in de originele verpakking terug naar Nino & Nola – Zwevegemstraat 73C, 8553 Otegem samen met het ingevulde retourformulier.

Bad- en ondergoed worden om hygiënische redenen niet geruild of teruggenomen. Goederen die specifiek voor de koper ontworpen of besteld zijn, worden niet teruggenomen. De kosten en het verzendrisico van het terugsturen, zijn voor rekening van de koper. Nadat wij het pakket in goede orde hebben ontvangen, ruilen wij het artikel/de artikelen om (indien voorradig) of storten wij het aankoopbedrag binnen de 14 dagen terug op uw rekening. Indien u via Paypal betaalde, storten wij het bedrag via Paypal terug. Wij behouden het recht retourzendingen te weigeren indien deze niet aan de voorwaarden voldoen.

Share This
0