fbpx

Return Policy

 

ARTIKELEN KUNNEN NIET OMGERUILD WORDEN TIJDENS DE UITVERKOOP!

Wij hebben ons uiterste best gedaan om jouw bestelling helemaal naar wens te maken, maar het kan zijn dat je toch niet helemaal tevreden bent.

Daarom bieden we u de mogelijkheid om artikelen binnen de 14 dagen na ontvangst te ruilen of te retourneren. Afgeprijsde artikelen kunnen binnen de 7 dagen geruild of geretourneerd worden. Stuur een email naar [email protected] met vermelding van uw ordernummer en de artikelen die u wenst te retourneren. U ontvangt van ons een retourformulier. Stuur de artikelen ongedragen, onbeschadigd, ongewassen en voorzien van alle labels, etiketten en nog in de originele verpakking terug naar Nino & Nola – Zwevegemstraat 73C, 8553 Otegem samen met het ingevulde retourformulier.

Bad- en ondergoed worden om hygiënische redenen niet geruild of teruggenomen. Goederen die specifiek voor de koper ontworpen of besteld zijn, worden niet teruggenomen. De kosten en het verzendrisico van het terugsturen, zijn voor rekening van de koper. Nadat wij het pakket in goede orde hebben ontvangen, ruilen wij het artikel/de artikelen om (indien voorradig) of storten wij het aankoopbedrag binnen de 14 dagen terug op uw rekening. Indien u via Paypal betaalde, storten wij het bedrag via Paypal terug. Wij behouden het recht retourzendingen te weigeren indien deze niet aan de voorwaarden voldoen.

Share This
0