fbpx

Het verhaal achter Nino & Nola

Bij Nino & Nola vind je stoere, toffe kinderkledij die voornamelijk comfortabel en onderhoudsvriendelijk is. Kledij waarin een kind kan spelen.

De aanleiding om te starten met Nino & Nola is de geboorte van mijn zoontje.Ik heb heel veel interesse in mode, fashion, e.d. daar ikzelf ook in een modebedrijf gewerkt heb. De keuze voor kinderkledij is evident, na de komst van mijn zoontje, daar ik opmerkte dat er weinig webshops zijn die zowel jongens als meisjeskledij verkopen.

De merken die op de webshop aangeboden worden, werden zorgvuldig uitgekozen en zijn uniek voor de regio West-Vlaanderen.

Ook besef ik dat wij, vrouwen onder elkaar, graag zowel online als offline kledij shoppen voor onze kleine schatten. Daarom heb ik ook een kleine showroom ingericht om jullie ook de kans te geven om alle kledij die we verkopen via de online webshop ook in het echt te komen bewonderen bij me thuis. Dit kan enkel en alleen op afspraak ’s avonds of in het weekend.

Mochten jullie er niet genoeg van krijgen en wensen jullie graag een avondje privé shopping samen met enkele collega’s, vriendinnen, … kunnen jullie me ook steeds vragen voor een homesale.

Nino-Nola

Onze Missie

Onze kleintjes zijn het middelpunt van alles. We houden ervan dat ze er schattig uitzien, maar ze groeien zo snel. Daarom zijn we gepassioneerd om kwaliteit, veiligheid en trendy kleding te leveren tegen een betaalbare prijs.

Wij zijn voortdurend attent en toegewijd aan het voldoen aan de behoeften van uw gezin terwijl we superieure klantenservice bieden. We werken er elke dag aan om uw loyaliteit en vertrouwen te winnen door elk online bezoek, van aankop tot levering, een gemakkelijke en uitstekende winkel ervaring te maken. 

Daarbij streven wij om de beste online aanbieder te zijn van kleding en accesoires voor uw kleintje.

Waar komt de naam vandaan?

Nino is een hedendaagse stoere jongensnaam die de laatste jaren zijn opmars maakt in Vlaanderen en voornamelijk in Italië als jongensnaam gebruikt wordt.

Nola betekent “kampioen” en wordt voornamelijk in Ierland gebruikt als meisjesnaam.

 

 

 

Kwaliteit verzekerd

De producten die wij aanbieden
zijn zorgvuldig en nauwkeurig
geselecteerd.

Prijskwaliteit

Wij werken met merken
die gekend zijn voor hun
prijskwaliteit. Dit verzekert
ons dat u na uw aankoop
tevreden zal blijven.

De grootste keuze

Scroll doorheen de website en laat je charmeren door de verschillende merken en stijlen die wij aanbieden.

Geboortelijst

Of het nu je eerste kindje is
of uw derde, zijn er altijd wel
spulletjes die van pas kunnen komen. U kunt vanaf heden een geboortelijst aanleggen via de webshop.

Share This
0